Selecteer een pagina

Ben je iemand die graag volop in het leven staat? Betrokken wil zijn bij wat je doet? Als je net zoals ik graag voldoening vindt bij je vrienden en familie, in je werk en van betekenis wilt zijn voor de maatschappij, kan dat soms wat veel van je vragen… Even ‘georganiseerd stilstaan’ helpt mij om weer na te gaan wat echt belangrijk voor me is. Zo kan ik me blijven ontwikkelen en zorg ik ervoor dat ik volop energie heb voor alles wat belangrijk voor me is. Ik heb daarom al meer dan tien jaar een coach die me aan het denken zet, ik lees veel en ik houd ervan om samen in een groep de verdieping te zoeken in ieders persoonlijke ontwikkeling. Want ook van elkaar kun je zoveel leren.

Persoonlijke ontwikkeling in een kleine groep

Ook komend jaar starten Marc Smeulers en ik een serie ‘Georganiseerd stilstaan’. In een kleine groep met zo’n 6 tot 8 vrouwen, gaan we een half jaar ‘stilstaan’. Dat betekent, dat we terugkijken naar waar je vandaan komt, waar je nu staat en hoe je verder wilt gaan. Ik zoek vrouwen met daadkracht en energie die openstaan voor verdieping van levens- en werkvragen. 

Marc Smeulers is een ervaren coach met veel levenswijsheid. Hij weet feilloos de juiste vraag te stellen, net even datgene aan je terug te geven wat je een frisse blik geeft op je vraag en kan daarnaast goed luisteren. Samen met Marc begeleid ik de groepen. Wat ik heb geleerd van tien jaar persoonlijke ontwikkeling, deel ik graag met anderen. Zo zorgen we samen voor een prettige dynamiek met verschillende invalshoeken.

Bijeenkomsten

We hebben een mooi programma samengesteld, dat we aanpassen op basis van de individuele vragen die we de eerste bijeenkomst met elkaar bespreken. In totaal zijn er vijf bijeenkomsten, op woensdagochtend van 9.00 uur tot 12.00 uur: 9 februari, 9 maart, 6 april, 25 mei en 29 juni.

Locatie en kosten

De training vindt plaats bij De Weide Blik, Langbroekerdijk 23 in Driebergen.

De kosten van de training ‘Georganiseerd stilstaan’ bedragen per deelnemer 820 euro exclusief btw.

Over Marc Smeulers en Liselotte Maas

Marc studeerde rechten in Leiden en Montreal. Vervolgens was hij veertien jaar directeur HRM bij een havenbedrijf, een krantenuitgever en een systeembank. Daarna was hij twaalf jaar directeur-eigenaar van een startersadvies/loopbaanbureau. Op dit moment is hij directeur van Stable Advies, consulent bij Van Ede & Partners en mededirecteur van De Durfplaats.

Liselotte is na haar studie facilitair management gestart als schuldhulpverlener. Ze heeft acht jaar een eigen bedrijf gehad in de schuldsanering en ontwikkelt online programma’s in opdracht, voor gemeenten en zorgprofessionals. Ze heeft daarnaast interesse in religie & spiritualiteit en brengt dit graag naar de dagelijkse praktijk.

Marc Smeulers
Marc Smeulers
Liselotte Maas
Liselotte Maas

Meer informatie & aanmelden?

Helemaal zin om mee te doen? Of wil je nog wat vragen? Bel, app of mail gerust: 06 15004337 en liselottemaas@gmail.com.