Selecteer een pagina

Wil jij je net als ik altijd weer blijven ontwikkelen? Voor mij werkt een combinatie van een coach die me aan het denken zet met een intervisiegroep die me laat zien dat er voor problemen altijd wel een oplossing te bedenken is. Dat vul ik graag aan met persoonlijke coaching en zo af en toe een goed boek.

Persoonlijke ontwikkeling in een kleine groep

Volgend jaar ga ik iets leuks doen. Ik ga namelijk een ‘persoonlijke ontwikkeling groep’ samenstellen. In een kleine groep (maximaal 5 personen), gaan we een jaar lang aan de slag met onze persoonlijke ontwikkeling. Ik zoek mensen met dezelfde daadkracht en energie en met vergelijkbare levens- en werkvragen. 

Startbijeenkomst om samen de thema’s te bepalen

In een startbijeenkomst (een avond) bepalen we de thema’s voor de bijeenkomsten. Er zijn vervolgens vijf bijeenkomsten van elk een dagdeel (ochtend, middag, of avond). 

Begeleiding van een ervaren coach

Ik heb Marc Smeulers, een ervaren coach met veel levenswijsheid, bereid gevonden om deze groep te begeleiden. Hij zal iedere bijeenkomst een inleiding verzorgen. Daarna wisselen we van gedachten rond het thema. Bij elke bijeenkomst hoort een huiswerkopdracht en na afloop volgt een korte nabeschouwing door Marc.

Vergoeding

De kosten van het gehele traject “Persoonlijke ontwikkeling groep” bedragen per deelnemer euro 750,- inclusief btw, exclusief kosten van koffie/thee en huisvesting. Dit tarief is gebaseerd op vijf deelnemers. We zoeken een locatie in/om Driebergen.

We starten in januari. We bepalen tijdens de startbijeenkomst de data van de vijf bijeenkomsten en welk dagdeel daarbij passend is. 

Over Marc Smeulers

Marc studeerde rechten in Leiden en Montreal. Vervolgens was hij veertien jaar directeur HRM bij een havenbedrijf, een krantenuitgever en een systeembank. Daarna was hij twaalf jaar directeur-eigenaar van een startersadvies/loopbaanbureau. Op dit moment is hij directeur van Stable Advies, consulent bij Van Ede & Partners en mededirecteur van De Durfplaats.

Marc Smeulers

Meer weten?

Neem vooral even contact op als je niet zeker weet of het iets voor je is. Bel of app gerust. 06 15004337.