Selecteer een pagina

Podcast Schulden Oplossen | #3 Co Eppink | Uit de schulden

Dit is de Schulden Oplossen Podcast. In deze Podcast spreek ik met interessante mensen die werken in de schuldhulp of uit ervaring weten wat het hebben van schulden met je doet.

Dit keer rijd ik naar Franeker om in gesprek te gaan met Co Eppink. Hij is de auteur van het boek “bijten op een houtje” en beschrijft daarin zijn ervaringen over hoe hij uit de schulden is gekomen. Ik kijk met hem terug op die periode, en hoor wat hem heeft geholpen, en wat niet. Hoe hij uiteindelijk terecht is gekomen in de Wsnp en hoe hij zo weer kon aftellen naar een nieuwe toekomst. Hij vertelt eerlijk welke hobbels hij moest nemen, en hoe het hem heeft geholpen om open en eerlijk voor zijn financiële problemen uit te komen.  Het is een waardevol verhaal geworden. Zowel voor mensen die ook in de financiële problemen zitten, als voor hulpverleners, om je te realiseren hoe je het verschil kunt maken voor anderen.

Als je het een mooi verhaal vindt, wil ik je vragen om de Podcast te delen in je netwerk. En om een reactie of review achter te laten.

Het boek van Co kun je voor 19,95 euro bestellen op bol.com.

Groet!

 

Beluister de aflevering hier:

Of beluister via…

<iframe width="100%" height="166" scrolling="no" frameborder="no" allow="autoplay" src="https://w.soundcloud.com/player/?url=https%3A//api.soundcloud.com/tracks/535605219&color=%238e8e8e&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&show_teaser=true"></iframe>